SNÖ

Igår kom de väldigt mycket snö!! Vi åkte upp till Veronica (där hon bor är de oftast mycket mer snö) Hon fyllde år igår, hon fick en kaffe maskin av oss. När vi kom dit var V, F och barnen ute så A fick vara ute en stund innan alla gick in. Hon tycker de är roligt att vara ute och skulle härma Gustav när han kasta sig från snöhögar. :P


Pappa

Idag har Veronica med barn varit här och hälsat på. Barnen har lekt rövare hela dagen. Vi for och handla sen tog V Aurora med sig så jag kunde städa och laga mat åt oss. När maten var klar så kom dom och tant Kassi kom också, hon åkte nyss. Imorgon börjar kursen. Få se om vi får köra på en gång eller om vi tar teori först, de kanske man har? Jaja de märks. Nu ska jag ta de lugnt och bara se på tv. Just de imorse när jag och A såg på Miami ink och Ami? var på bild så peka A och sa pappa! Hehe de enda lika med dom är att dom är rakade men de var så sött. Jag sa Vad säger du? och hon peka igen och säger pappa. Tror hon saknar sin pappa. När hon vaknar imorgon så kommer hon att få träffa han. Vad glad hon kommer att bli! :) Ciao

Förstår inte

Något jag inte förstår de är hur man INTE kan visa kärlek eller omtanke i en familj! Visst de kan finnas undantag så som riktig dålig relation mellan föräldrar och barn, alkoholism, droger, misshandel m.m. Men som förälder till sitt barn försöker man inte göra allt för sitt/sina barn då? Och när man får barnbarn tänker man inte till en extra gång då?
Därför jag tänker och tycker såhär är för jag har växt upp med min mamma och syskon fullt med kärlek! Och att Aurora får växa upp med den kärleken gör mig glad. Jag känner alltid att dom finns för mig även om vi bråkar ibland och de är en underbar känsla! Och jag finns alltid för dom och älskar dom så oerhört mycket. Jag skulle göra allt för dom! Varje kväll pratar jag med mamma och vi avslutar alltid, Puss och kram sov gott Jag älskar dig! Och jag säger de varje natt till Aurora! Dom orden kan man aldrig säga för mycket till sina föräldrar och barn!!! Relationen till pappa har inte varit den bästa men den blir bättre för var dag som går och jag ser att han försöker mot oss syskon och barnbarn. Jag älskar han, även om jag inte säger de ofta.
Jag vet att alla inte har de här i sina familjer och när jag hör hur vissa kan vara mår jag så jävla dåligt särskilt när de är någon som står mig nära.
De kan vara att familjen på mammans sida har jätte bra relationer och på pappans sida har skit dåliga (eller vice versa) och man ser hur dåligt dom behandlar sitt barn eller barnbarn! Alla förtjänar att känna sig älskad och känna att de finns någon som bryr sig om en, speciellt ett barn och mest av sina föräldrar tycker jag! De finns dom som gör de mest av sin mormor, morfar, farmor, farfar, mostrar, farbror ja ni fattar och de är bra men då undrar jag Var är föräldrarna/förälder?! De är väl dom som ska finnas. De är dom som valt att skaffa barn! Kan man inte ge kärlek ska man inte skaffa barn! De är de ett barn behöver, kärlek, en trygghet, någon som bryr sig!
Alla tycker olika och de här är vad jag tycker!
Man kan visa kärlek på många olika sätt.
Att känna sig älskad och få höra de är betyder mycket!



Alma

Jag och min systerdotter Alma


Min ängel

Igår på väg till Ikea. Tror hon sträcker på sig lite.:)


En bra dag

Idag var jag, Aurora, moster och Leif & Ylva i Birsta. Shoppade lite smått och gott. Ylva tog Aurora den mesta tiden så vi kunde gå och kika själv. De har varit en jätte bra dag och jag tror Aurora tycker de med. Imorgon ska jag lämna A själv på dagis i 3 timmar. De kommer gå bra för A tycker om att vara där men hon kommer nog ropa Bea, Bea när hon undrar vart jag tagit vägen. Igår när hon skulle sova sa jag god natt och då sa hon Gnatt tillbaka. Hon är så underbar, rolig, duktig, vacker min dotter! Visst de finns dagar som inte är lika roliga och Hennes skrik ska vi inte ge oss in på! :P vare sig hon är glad eller ledsen så hörs hon. Hehe.. Men jag älskar henne över allt annat! Hon är mitt allt! Snart fyller Veronica och William år. Har redan köpt presenter så det är klart. Och snart börja intensivkursen. Spännande! Nu ska jag gå och lägga mig. Tidiga morgnar nu när A börjat dagis. Natten på er.

Idag innehöll posten

ett brev med tid för teori provet och uppkörningen. Känns lite konstigt att veta redan nu innan vi ens har börjat intensivkursen, lite nervöst men roligt att vi har ett mål. Allt kommer säkert gå bra. Annars är de bara att kämpa vidare och göra om!


Första dagen på dagis!

Idag gick Aurora sin första dag på dagis!! Jag var givetvis med. De gick hur bra som helst där. A lekte och var glad. Alla sa att hon var en glad tjej och då svarade jag dom, Ja när hon vill. ;P fick även höra att hon var "Pippi stark". :P Jag ska vara med henne där den här veckan. Nästa vecka går de nog bra att lämna hon där själv dom få timmarna om dagen. Men veckan efter de så blir de långa dagar för då ska jag och Marielle börja på intensivkurs. Så förhoppningsvis om inte så länge har vi båda körkort! :) Jag har ordnat att V kan hämta A tidigare nån dag från dagis och om hennes pappa kommer så kan han också göra de. Både jag och A brukar sova till kl 9 men idag klev jag upp halv 8 så vi har varit ganska trötta. Imorgon ska vi kliva upp en timme tidigare så de blir en tidig kväll för mig! (A sover) Rätt skönt ändå att dagiset ligger en bit bort för då hinner man bli pigg och en promenad är aldrig fel. Nä nu ska jag plocka ihop här och sen är de natten. Ciao!

Idag

köpte jag denna till Aurora. Den borde komma nån gång nu i veckan. :)


RSS 2.0