Helgen

Helgen har spenderats mestadels hos syster V och barn i östby. I fredags var vi där och var barnvakt och sov där. Lördags så åkte vi till Härnösand med alla barnen. Mamma, Marielle, Cassi och Wille hängde också med. Köpte lite saker till mig denna gång.

Åkte sen till östby och var barnvakt igen med Marielle så Veronica kunde gå på klassträffen. Jag och M började tvätta och städa så de var fint när V kom hem.
Idag har vi spenderat nästan hela dagen ute i de fina vädret. Tant Kassi kom och va med oss också. A fick en till bok av Kassi. Den nya heter Vem bestämmer. Jätte bra böcker!!
Aurora är så himla gullig/duktig. Idag kom hon och sa, Mamma mamma! Ja säger jag. Hyckla (cykla). Då vill hon cykla. Sätter henne på cykeln och hon säger heml och tar sig på huvudet. Då vill hon ha hjälmen på sig. :) Åh.. Hon är världens underbaraste.
Hon kan även säga ekla dä (älskar dig). Låter så gulligt!

Kom hem vid halv sju. Har läst nya boken 2 ggr, badat, busat sen vi kom hem. Men nu sover A sen halv nio.
Och jag väntar på att Jersey shore ska börja.

Har köpt nya skor till A och hon fick 2 st jätte fina tröjor av Vesna (kassis mamma) idag! :) Alice fick en leksaks fyrhjuling idag.


<3


Sollefteå - Härnösand

Idag på fm åkte jag, mamma, Marielle, Aurora och Wille till Sollefteå. Kom därifrån med ett par lila shorts.

Sen på em så åkte jag, Aurora, Veronica och Alice till Härnösand. Köpte 3 klänningar, 1 kjol, 1 t-shirt, 1 tröja, trosor, sockar och ett par skor till A. Tycker om dom där kläderna för 50 kr st från hm. :) dom är fina och är billiga. Perfekt nu när jag köper till sommaren, för jag vet ju att hon inte kommer kunna ha samma strl nästa sommar.
Och till mig blev de en tröja med spets. :)


Fina dag

Idag var vi först på stan med mamma och Wille. Hem till dynäs och var där ett tag sen vid sex åkte vi hem och bytte bilen mot vagnen och traskade iväg för att möta Veronica och Alice som gick från östby.
Alice och Aurora gick tillsammans och var så söta. Och vilket härligt väder de har varit idag. :D
När vi kom hem så började jag och slinga Veronicas hår medans barnen lekte. De blev ganska sent så vid halv nio ville flickorna ha lella.
Veronica blev jätte fin i håret tycker jag!

Aurora var trött så jag la mig med henne i sängen och slog på DH (ville inte missa) hehe... A ville läsa hennes bok flera ggr, efter va 40 min la jag bort boken och då kom skriket. :P men hon somnade 5 min efter.:)

Nu ser jag på GCB. Sen blir de sängen.


 

 


Smink

Aurora lånade moster Marielles smink. Se så fint de blev. ;)


Helgen

I fredags så hälsade vi på Emelie. Vi lagade mat, köttfärslimpa, potatis & sås. Gott var de. Sen pratade vi resten av tiden vi var där tror jag. ;P Aurora lekte med Emelies katt. Tror hon blev lite chockad över att han var så snäll och gosade med henne. :)

I lördags åkte jag med mamma och Veronica på bytarda'n i Nyland. Hittade lite kläder och 3 böcker till A.
Aurora har börjat tycka om att läsa böcker. Hennes favorit bok är en som hon fått från tant Kassi. :) den heter, Vem kommer nu? Och i den är de tre sagor. Ska köpa några andra ur samma "serie" tänkte jag. Tycker dom är bra och man får förklara lite vad man får göra och inte och hur man ska bete sig lite. De enda dåliga med den är att jag måste läsa den hundra ggr när hon ska sova och om jag tar bort den och säger att nu är de bra och att hon ska sova då blir de världens skrik och hon skriker bok!!
Iaf så åkte vi sen till Veronica och kusinerna och sov där. Vi gjorde super god fruktsallad och hade hyrt en film, Wrecked.

Idag så var vi ju kvar där. Barnen fick vara ute ett tag sen sov A i nästan 2 timmar ute i vagnen. Vid fyra åkte vi hem och vid fem kom Marianne och Ronja. Jag klippte Ronja och hon blev väldigt nöjd. :)

Nu ska jag sova. Natten på er!





Solisar

Idag behövs de solisar ute och de har A förstått. ;) Ska börja göra oss i ordning och åka till dynäs och leka ute. :) kanske kusinerna kommer också?!


Pigg

Somnade kring halv tio igår och har sovit hela natten fram till kl 7. Känner mig pigg och utvilad så idag ska jag och Aurora hitta på något!! :)

 

 


Jaha

Jag blev också sjuk!!!
Hela natten bestod av spring till toa och spy! Så idag har jag bara legat och tagit de lugnt.
Somnade med A nu på kvällen och vaknade nu. Hon mår iaf bra nu. Ska nog lägga mig igen och hoppas natten är fylld av sömn.!

God natt


Sätta gränser

I söndags kom Kassi hit och var med oss hela dagen. Hon är verkligen jätte bra med Aurora. Hon leker med henne hela tiden och A tycker om henne. Sen på kvällen kom Ida förbi och sa hejdå.

Idag så hade vi just ätit fika och A ville ha lite lella så de fick hon. Efter hon druckit halva så spyr hon rakt ut. Första gången hon spytt så där. (innan var de som bebisar spyr) Tror hon fått magsjuka. Hennes kusiner och en moster har/haft de. Hon är också dålig i magen. Men humöret hennes är på topp och leker som bara den.
Just nu är de den där perioden när jag måste sätta gränser. Förut var de inte såhär men nu är de annorlunda. Som när hon har sett när vi tagit något ur skafferiet och då vet hon vart de är och går dit, öppnar, försöker nå de själv och när de inte går, så skriker hon på mig. Att jag ska ta ner de och ge henne de. Idag var de russin. Men jag tyckte inte hon skulle äta de för hon är ju så pass dålig i magen redan. Jag säger nej, hon fortsätter skrika. Så håller de på ett tag. Försöker förklara(hon förstår väldigt mycket), distrahera henne med annat, ta bort henne därifrån men hon går tillbaka. De är jobbigt om de pågår länge men de är bara att vara hård och hålla de där nejet som så lätt kan bli okej då! Annars bestämmer hon ju över mig och så kan de ju inte vara. ;P som sagt kan bli mycket skrik och grin = jobbigt, men tillslut ger hon ju upp och då är hon som vanligt, världens underbaraste unge!!!!

Själv så har man blivit förkyld. Men har hållt igång idag ändå. :P Tvättat, möblerat om, lagat mat som blev soppa, diskat. Å va duktig jag är. Hehe...
Aja... Skit väder är de också. Hoppas de blir bättre snart.


Påsk

Igår så var vi och gav bort påsk ägg till alla barnen i familjen. Aurora fick 4 st, självklart inte helt fyllda av godis fanns lite sockar, hello kitty handduk och figur också.

Sen kom Ida och Ina. Vi gjorde 3 rätters middag. Morotsoppa, Citron kyckling med ris och fruktsallad med glass. :) jätte gott var de! Ida var sjukt taggad att gå ut så M&S kom och var barnvakt och jag och Ida gick på gladan. Vi kom dit halv 12 och gick hem kl 1!! Hehe... Jag kände mig som 45 år där. Visst de fanns några som var i min ålder och äldre men resten var 18-20 år. Ida och jag brukar oftast ha jätte roligt ute men igår kändes de som att vi inte passa in. :P därav den tidiga hemgången.
En väldigt bra dag var de igår iaf!

Drack denna igår också!!! Sååå god!!


Snus

Eftersom mannen önskade sig i present att jag ska sluta snusa och för att jag snusar ca 1 dosa per dag (så fort jag lagt ut en lägger jag in en ny) De är också dåligt och kostar mycket pengar så jag har nu börjat försöka sluta. :) Ska försöka trappa ner nu och har köpt äckel snus och onico med smak som jag varvar. Så förhoppningsvis har jag slutat om sisådär 2 veckor ;P

Idag har vi varit på bvc. Aurora vägdes, mättes och tog spruta i armen. Oj vad hon grina bara av att vi gick in i rummet. Hon gick t.o.m ner ifrån mig och gick till dörren och försökte gå innan dom ens hann säga något eller kolla. Och när han gjorde i ordning sprutan så såg A de och började säga ajaj. Men allt såg iaf bra ut, 87,5 cm lång och ca 12,3 kilo. Hon började leka direkt när vi gick ut därifrån. Nu sover hon och jag sitter här och väntar på mamma, Marielle och Wille.

Idag går ju barna påskkärring. Tror A kommer bli en lite senare. :)

Köpte den här. Smakar/luktar lite som redbull och något gott tuggummi. :)


........

Är hos mamma och fördriver tiden. Har inte så mycket bättre för oss.
Varit och hämtat Auroras saker från dagis. Jag har valt att byta dagis. De var ett bra dagis de hon gick på men jag vet inte, de kändes inte rätt på nå sätt så nu väntar vi på plats på det andra. Få se när de blir. Är de för lång väntetid så finns de dagmammor här som är bra.

Har varit en massa samtal dom senaste dagarna.
Blir en tripp ner till Stockholm snart iaf.

Just de kan inte surfa med mobilen nu på ett tag. I lördags märkte jag att de drogs extremt mycket pengar från mobilen och i söndags laddade jag med 100 kr och dom försvann på 2 timmar så då kontaktade jag halebop och då sa dom att de drogs för mycket i surf avgift av mig så dom skulle återkomma när felet är löst. Laddade 100 kr igår också och dom försvann så nu har jag stängt av internet och hoppas dom löser problemet och kompenserar(?) mig.

Jaja ha en trevlig dag.


Min bebis 1 dag gammal. Ser ut som att hon har jätte händer. ;P




RSS 2.0