Promenader och Pippi igen!

Har blivit lite fler promenader. Både lördag och söndag gick jag 4,5 km med syster, igår 11 km och idag 7,3 km med Sara. Så himla härligt! I helgen och idag gick jag med barnvagn och en gnällig Aurora. Men förstår hon, blir ju långtråkigt för henne.

De var bytardag på öppna förskolan. De var dåligt med kläder i A storlek men jag hittade 5 plagg, täckjacka med byxor och ett par nya skor. Jag och syster V sålde och fick ihop ca 1400 kr som vi delade på. Alltid kul med extra pengar. Gick på intersport och köpte nya skor till mig och A på rean. Mina kostade 300 och Auroras 125. Köpte så hon kan ha dom till våren. Min flicka har stora fötter!

Nä tror jag ska sova nu. God natt!

Min lilla Pippi!! Och skorna


Pippi Långstrump

Något jag inte riktigt förstår med barn är hur dom kan sitta och se på samma film om och om igen? Blir dom inte less efter 2 ggr? Nä helst ska samma film gå hela dagarna.
Idag har mitt hjärta sett på tecknade Pippi Långstrump hela kvällen! Hon vill även se den när hon vaknar. Då säger hon, se Pippi. Aurora har aldrig varit någon som fastnat framför någon film eller program innan men hon har väl kommit till den åldern nu när hon kan de.

Jag blir lite less efter 2 ggr men får hitta på annat än att glo på tv eller så lägger jag mig bredvid henne och myser. :)
Imorgon ska jag föreslå en annan om hon vill se på film. ;D


Lite olika

Idag har vi varit hos mamma hela dagen. Hämtade Aurora kl 11, åkte sen till mamma, gjorde tårtor till Cassi för idag blev hon tonåring! :) 13 år... Nu är hon inte liten längre även fast hon vill de när saker måste göras. Av oss och Marielle & Stefan fick hon en parfym hon önskat sig.

Igår klippte jag Cassi, Sanna och Erika. Alla blev fina och nöjda. Måste börja ta före och efter kort!! Som Erika hade lite längre hår och jag fick fria händer. Marielle kom med en ide om en frisyr som hon sett så då klippte jag efter de hon förklara och de blev så bra. Jag har klippt Erika ett antal ggr och denna gång blev bäst! Hon passade jätte bra i den. :) Alice hade ju lekt frisör själv för någon dag sen, väldigt kort och ojämnt hehe så jag fick fixa till de. De blev jätte fint och hon blev nöjd. De har jag faktiskt en före och efter bild på. :)

Imorgon blir de byte till vinterdäck. Hade tydligen snöat uppe i finnmarken?! Och imorgon säger dom att de kan komma upp till 1 dm snö! Snön kommer att försvinna men ändå..

Har jag sagt att jag vill flytta?! Ja de har jag nog förut. Hade väldigt gärna bott i huset mitt emot. De ville jag när jag skulle flytta hit men då fanns endast den här ledig så jag tog den eftersom jag ville ju upp hit. Har varit och frågat om jag får byta men de går inte eftersom de är samma område! Jäkla skit!
Tänk om man bodde i hus! När jag var ute och gick med Sara så visade hon ett hus med dröm läget! Där hade de inte varit helt fel att bo!! :) En vacker dag bor vi i hus där man verkligen vill bo! ;)

Sitter och väntar på att Mitt liv är ett skämt. Det är faktiskt väldigt bra/roligt. Idag är de Katrin och Bingo som ska vara med. Ska bli roligt att se.

Nu är de inte många dagar kvar sen kommer de att gå fort! De är det här man gått och väntat på så de blir något klart!

Här är bilden på fina Alice.


Kontakt

Har gått en lång promenad med Sara idag, de blev 1 mil. Känns väldigt bra!

Sen har jag och A varit uppe i östby och fixat och donat. De kommer bli väldigt fint.

Fick dom nya sängborden igår kväll. Fina! Visar en bild men dom är ännu finare i verkligheten. :)

Just nu sitter jag och ser på The mentalist och har lite ljus tända i dom fina ljuslyktorna som ger ett sånt vackert sken!

Imorgon är en ny dag och en dag mindre.


Blaha

Ligger hemma i soffan, tvätt runt omkring mig som måste vikas och läggas in men känner inte direkt någon lust till de nu men känner jag mig själv rätt så kommer jag att börja med de kl tolv eller nått..
Har varit på promenad med Sara igår och idag, 8 och 7 km. Så himla härligt.

Var med Aurora till doktorn i måndags eftersom hon har problem med magen. Blev blodprov för att kolla gluten eller laktos allergi, väntar på svar. Doktorn sa att jag skulle börja ge hon lactulos varje morgon och nu har det börjat fungera. Hoppas att de är det enda som behövs.

Snart får jag nya sängbord! :D ska bli roligt att se hur dom ser ut. Dom är säkert fina! :)

Aurora har blivit som mig, en som gillar att sova länge och kan sova igenom väckarklockor. Imorse vaknade jag att den ena var igång, riktigt hög radio nått skit. Stängde av den efter kanske 5 min och Aurora vaknade inte. Somnade om sen ringde andra väckarn. Då stängde jag av den och behövde ju kliva upp för A skulle ju på dagis men hon sov fortf så jag fick väcka henne. Tror de kan innebära problem för oss i framtiden. :P

Trevlig fredags kväll.










RSS 2.0