Bad

Idag har varit en bra dag!

Först var vi hos mamma sen kom Emelie och Albin och hämta oss så for vi och bada! De var första gången Aurora badade i bassäng och hon tyckte de var jätte roligt. :) vi var monster och jaga Albin lite och lekte med några av sakerna.
Sen for vi hem till dom och kika hur dom hade de i sitt nya hem. Väldigt fint och faktiskt bra storlek. Åt där och kom inte hem förns kl var efter sju. En hel dag med dom var inte helt fel! Väldigt trevligt!

Rensade min garderob igår. Blev en Ikea kasse som jag gett till lillasyster.

Här är några bilder för några dagar sen. Bakgrunden är en myrstack där alla myror kommit upp och är i hög! :)


Mmmmm

Nu.. Jersey shore och knäckebröd med pepparsalami som är så otroligt gott!!!

Vi var ute och lekte en stund idag. (A är lite smutsig runt munnen. Troligtvis sand. :P)


Gula naglar

Igår var jag till Birsta med Marielle & Stefan. Köpte nya skor, tröja/kofta och leggins till mig, 3 st gummistövlar till Aurora, och lite mat.

Marielle köpte gult nagellack. Målade mina naglar nyss. Blev ganska snyggt faktiskt.

Nu är de mat.


Min dag.

I fredags fyllde jag år. Dagen började med att jag städa. Sen gick vi ner på stan och köpte tårtor m.m.
Kring fyra kom familjen och firade mig. Fick en digitalkamera, minneskort, 3 orkidéer och ljuslykta.
Sen kl sju åkte jag och T till Höga kusten hotellet och åt middag. Väldigt god mat. Efterrätten var sådär. Drack ett glas vitt och de vinet va så gott!!! Aurora var hos Veronica och sov där så vi fick sovmorgon. :) Tack snälla för barnvakten! :)

Idag har vi varit hos mamma och nu på kvällen har jag klippt Veronica och Gustav.

Aurora sover och jag väntar på att nya säsongen av Jersey shore ska börja. :D

Imorgon ska jag ner på Konsum och se om jag kan fynda lite när dom har 50% på allt som är kvar i "gamla" lokalen. Lite blöjor, schampo, tvål, kaffe m.m.

Trevlig kväll!



Yes!

Jaaa... Rätt låt vann! Loreen - Euphoria. Blev lite nervös där ett tag. ;P

Iaf idag sov Aurora till 20 över 10. Hon somnade vid halv 10 igår kväll men hon brukar ändå vakna mellan 7-8. Så jag blev lite förvånad med denna välbehövliga sovmorgon. Vi åkte till mamma och spenderade hela dagen där. For hem vid sju och A somna i bilen så hon sover sött i hennes säng nu. Jag har haft mys framför mello med morötter och dipp och tända ljus. :)

Köpte rosa tulpaner idag som nu står i köket. Blommor gör så mycket tycker jag. En bukett blommor på bordet gör allt mycket vackrare och roligare på nå sätt. Ida köpte alltid blommor förut och de var så fint när man hälsa på henne.

Just de var ju med A till doktorn i onsdags. Hon hade öroninflammation. Stackarn. Hon äter nu medicin och är så duktig. Men hon har fått hosta, går den inte över innan måndag ska jag gå till doktorn igen med henne.

Hoppas alla haft/har en trevlig lördag.

Jag hjälpte Veronica göra tårtor förra fredag. Så här blev dom iaf efter mycket strul. :P


Sjuk och namn

Lilla hjärtat är sjuk. Hög feber, hosta och snorig. Febern kom igår em från ingenstans. Men hon är ändå busig fast febern och de är ju bra.
Igår var jag, syster och barnen på Coop och Maxi. Aurora fick åka en sån där bilvagn, hon tyckte de var jätte roligt.

Idag har jag tvättat och varit hos syster.

A kan säga ganska mycket nu på sitt sätt och de är väldigt roligt. Många namn också. Momma, wille, lellel (Marielle), gutav (Gustav), ajulola ( Aurora), Bea, baba (basse), hon har även sagt Veronica, Ina (Ida), kacka (Cassi som barnen kallar kakkile därav kacka).

Jag skulle ju plocka ihop lite här som jag gör varje kväll men de har jag inte gjort än så de är bäst jag sätter igång så jag kan lägga mig i rimlig tid.

God natt.

En glad tjej på maxi.


RSS 2.0